De grootste voorraad gebruikte Land Cruiser onderdelen van Noordwest Europa

cruiser parts

Bij ons kunt u met name terecht voor onderdelen van de 4 serie, de 6 serie, de 7 serie en de 8 serie, nieuw of gebruikt.

Onze gebruikte onderdelen worden allemaal bekeken op eventuele slijtage, gereinigd, van een onderdeelnummer voorzien en zo nodig verpakt. Door hergebruik van onderdelen draagt bij aan een schone milieu.Wij zijn gespecialiseerd in versnellingsbak - en asrevisie en u kunt bij ons verder terecht voor gebruikte / gereviseerde motoren, startmotoren, dynamo's, plaatwerk, aandrijfassen en interieurcomponenten. Wij hebben nogal wat op voorraad - komt u gerust eens bij ons binnen. Het kan soms erg druk zijn in onze werkplaats. Als u vooraf een telefonische afspraak maakt dan kunnen wij meer tijd voor u inruimen: 0174-266900.  ( 08:15 tot 17:00 )Wij verzenden onderdelen over de gehele wereld - en als het een onverhoopt noodgeval betreft, kan het bij ons binnen een paar uur met de koerier mee.

Contact

het bedrijf

33 jaar ervaring met klassieke Land Cruisers maakt dat dat wij u kunnen helpen bij de meest uiteenlopende klussen aan uw Land Cruiser, of het nu gaat om een eenvoudige doorsmeerbeurt of om een totale restauratie.

Hoe je Land Cruiser componenten verantwoord en zorgvuldig kunt combineren weten wij als geen ander.

Bij CruiserLand staan wij onder meer bekend om onze motorconversies, waardoor de motor aanzienlijk meer vermogen krijgt, alles met gebruik van originele Toyota onderdelen. 

Wij kunnen van een 'toeschakelbare' vierwielaandrijving in veel gevallen een permanente vierwielaandrijving maken.

Ook het inbouwen van mechanische sperren is een specialiteit, evenals de ombouw naar een automatische versnellingsbak.

Of het nu gaat om het bedenken van een alternatief veersysteem, zwaardere assen en remmen, motorenrevisie - wij doen het gráág voor u.

Wij kunnen uw Land Cruiser geheel of gedeeltelijk restaureren,  prepareren voor een woestijnrally of een poolexpeditie of ombouwen / aanpassen voor een bijzondere inzet.

Of het nu om een omschakeling op permanente 4 WD gaat, het ombouwen naar een automatische versnellingsbak, het bedenken van een alternatief veersysteem, zwaardere assen en remmen, motorenrevisie - wij doen het gráág voor u.

ONDERDELEN

Cruiserland heeft de grootste courante voorraad klassieke originele Toyota onderdelen van Noordwest Europa. 

Die kunt u bij ons komen afhalen of die kunnen wij voor u versturen - waarheen u maar wilt.Reviews

Huub van Loon
HJ 60 (1984)

Ik ben bést wel kritisch op techniek en détails. Ik heb zélf klassiekers gerestaureerd. Dit keer heb ik vanwege tijdgebrek de restauratie door CruiserLand laten doen. Het is niet altijd zo gelopen al ...

Lees verder
Pieter Kroes
FJ60 (LPG) uit 1985

'Voor de paardentrailer was ik zoek naar een belastingvrije 4x4. Omdat deze ook betrouwbaar moet zijn heb ik gekozen voor een Toyota Land Cruiser 60 serie. Ik weet nog goed dat ik met mijn eerste FJ60 ...

Lees verder
Cor de Wilde
HDJ 80 uit 1993.

Ik heb een scheepswerf in Bergsfjord, Noord Noorwegen. Wij doen veel dieseltechniek, maar hier kwamen wij even niet uit. Voor het probleem waarmee ik nu hier sta ben ik al bij heel wat 'specialisten' ...

Lees verder

+(31) 070 - 301 88 65

Maandag - Zaterdag:   08:15 - 18:00

Gesloten op erkende feestdagen

ons team

De helden op de foto, Aad, Harry en Valenti, hebben gezamenlijk 87 jaar ervaring met sleutelen  en construeren, waarvan samen bijna vijftig jaar met terreinauto's, voornamelijk met Toyota Landcruisers.  De vroegste ervaringen met Landcruisers stammen uit het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw.  Er zijn niet heel veel bedrijven in Nederland die ons dat kunnen nazeggen.     Deze 'in-depth'  kennis van klassieke Landcruisers maakt dat dat wij u kunnen helpen bij de meest uiteenlopende klussen aan uw auto, of het nu gaat om een eenvoudige ...
Meer